Mulders motoren

Passie voor motoren

Sinds 1956 is dat de drive achter Mulders Motoren in Veendam (Groningen). Eigenaar Jan Renken en zijn team van deskundige verkopers en monteurs zijn zelf fervente motorrijders. Ze weten als geen ander wat het is om u koning op de weg te laten voelen, of u nu voor uw plezier of voor de sport motor rijdt. Zo bereikt u ons.

Motorfietsen, quads, scooters en brommers kennen voor deze motorspecialist in Groningen geen geheimen. En KTM-motoren en Honda-motoren al helemaal niet: Mulders Motoren is erkend dealer van deze topmerken en exclusief motorfiets en motorcrossdealer in Noord-Nederland. Met standaard meer dan 150 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad is Mulders Motoren de grootste motordealer in Noord-Nederland. Of u nou een nieuwe motor of een occasion wilt kopen, Mulders Motoren is de motorzaak waar u moet zijn

Maar ook voor motorkleding, motoronderdelen, motoraccessoires, motorreparatie, motorverhuur, tuning, onderhoud en stalling bent u van harte welkom in onze grote showroom in Veendam. Mulders Motoren adviseert u graag over de beste aanschaf!

Service en onderhoud voor uw motor

Mulders Motoren beschikt over een zeer moderne werkplaats, waar u prima terecht kunt voor onderhoud, reparatie en advies. Ook voor schadetaxatie en -herstel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en volgen ieder jaar technische scholingen bij onder andere Honda, KTM en Yamaha.

Bij Mulders Motoren is uw motor, scooter, brommer, quad enzovoort in goede handen zodat u altijd veilig onderweg bent! voor een afspraak kunt u ons bellen of e-mailen.

Nu ook bij een grote beurt een gratis leenmotor.

Wat doet JR TUNING MOTORSPORT?

JR Tuning Motorsport heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het optimaal prepareren en reviseren van gemotoriseerde tweewielers en quads, zowel voor op de openbare weg als voor competitie gebruik. Ook zijn wij zeer ervaren in het afstellen van motoren met injectie.

Revisie van losse motorcomponenten hoort bij ons ook tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld revisie van krukas, cilinder, carters of cilinderkop. Ook zijn wij al meer dan 15 jaar de drijvende technische kracht achter verschillende raceteams, zowel in motorcross als ook in de wegrace.

Bezoekadres
Vrijheidsweg 19

9641 KP Veendam

Openingstijden
Maandag Gesloten

Dinsdag 9.00 uur – 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur – 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur – 21.00 uur
Vrijdag 9.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur – 16.00 uur
Zondag Gesloten, behalve op actiedagen!


Error thrown

Cannot use string offset as an array