Joly & Terry West

Ook Joly en Terry West hebben toegezegd een optreden bij het Kartonnen Dooske te komen verzorgen.

Joly & Terry West hebben elkaar leren kennen in het orkest Melrose. Joly heeft voor die tijd een tweetal singles gemaakt en in enkele orkesten gezongen. Terry heeft ook al een single uitgebracht en speelt al enkele jaren in het orkest Melrose.

Gedurende 4 jaren doen ze vele optredens met het orkest Melrose. Hier doen ze veel ervaring op en besluiten dat het tijd wordt om op eigen benen te staan. Samen beginnen ze een opname studio en een orkest, dat wisselend met 2 en 3 personen optreedt. Het orkest is gelijk succesvol doordat ze een cd maken en hier vele optredens uit voort vloeien. Met de studio maken ze de eerste klapper met het duo Wim & Henk waarvan 17.000 cd’s worden verkocht.

Zo draaien ze vele jaren door en boeken succes met het album “Steeds weer huil je” van Lucas & Gea en hun volgende 3 cd’s. Het lijstje wordt aangevuld met vele artiesten waaronder Silvia & Jacob, Jan Warringa, Liza Santanera, Burdy, Silvia Swart enz.

 Ondertussen zijn Joly & Terry nog steeds creatief bezig, met het componeren van muziek en het schrijven van teksten. Doordat ze het zo druk hebben met hun optredens en de studio, blijft een nieuwe cd voor het duo zelf een beetje op de achtergrond. Wel worden er enkele nummers gemaakt voor verzamel cd’s van Jo Swart. Ondertussen worden de werkzaamheden uitgebreid met het maken van Videoclips, ook weer voor andere artiesten.

Tot ze op het punt belanden en iets voor zichzelf willen gaan maken. Elke keer zoekt het duo weer een nieuwe uitdaging. Dit houdt de spanning in het muziekvak en ze leren alle facetten van het vak kennen. Zo zijn ze nu bezig met een eigen cd welke uitgebracht zal gaan worden bij Prent Music. Hierop zijn weer liedjes van eigen hand te vinden en covers met teksten die hun op het lijf is geschreven. De arrangementen zijn veelal gemoderniseerd en aangepast aan deze tijd, en zeer afwisselend gebracht door de stemmen van Joly & Terry West. Surf voor meer informatie naar de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *