Nog meer artiesten

Steeds meer artiesten omarmen het Kartonnen Dooske. Niet vreemd natuurlijk want inmiddels groeit het dooske uit tot enorme proporties. We kunnen dan ook met trots melden dat Kiek now us, Matthijs Koning en The Road Side komen optreden.

Kiek Now Us is een onvervalste rock en loll-band, die met een mengeling van dialectrock, ouderwetse rock ‘n roll én eigen werk elke tent op zijn kop zet! 

Kiek Now Us is een rock en rollband met zijn wortels in de Achterhoek. Aan het eind van het jaar 2000 werd daar, in een klein dorpscafé, de eerste aanzet gegeven tot wat later Kiek Now Us zou worden. Een aantal muzikanten in spé besloot een band te beginnen, en de eerste jaren werd er regionaal al een goede live-reputatie opgebouwd. Gemoedelijk, energiek én gezellig!

Sinds 2004 toeren de vijf bandleden van Kiek Now Us ieder jaar door voornamelijk Oost-Nederland. De ervaren muzikanten van Kiek Now Us weten met spetterende optredens in het hele land dan ook een nog steeds groeiende schare liefhebbers te bereiken. Bezoek ook hun website.

Het talent om te zingen heeft altijd al in Matthijs gezeten, maar het kwam pas echt tot uiting op het eindexamenconcert op zijn middelbare school. Na afloop kreeg hij steeds meer te horen dat hij door moest gaan met zingen.

Matthijs werd pas echt als zanger ontdekt tijdens de talentenjacht voor het populaire Nederlandstalige festival Oosterhout Live. In een nek aan nekrace met de uiteindelijke winnaar maakte hij het de jury erg moeilijk en behaalde hij de tweede plaats. Zingen zit Matthijs in het bloed. Zijn opa was destijds als eerste Volendammer op televisie met het duo “Duo de Koning” dat hits scoorde als “Zij draagt een ring”

Trots op zowel zijn Volendams als Oosterhouts bloed zingt Matthijs graag Nederlandstalige nummers van onder andere Jan Smit. Ook heeft hij nummers van de populaire zanger Michael Bublé in zijn repertoire. Allemaal nummers die hij ogenschijnlijk moeiteloos weet te brengen. Helemaal in zijn element is Matthijs als hij nummers uit zijn eigen repertoire kan zingen. Zelf had hij al het nummer “Dan staat mijn wereld stil” opgenomen. Na de talentenjacht kreeg hij de kans om samen met de bekende Edwin van Hoevelaak een nummer op te nemen. Dit nummer “Dans met mij” markeert voor hem een vlucht in zijn zangcarrière. De website van Matthijs Koning.

 The Road Side zijn eigenzinnig van aard en schrijven hun eigen nummers. Dat geeft hun muziek een duidelijk eigen karakter en maakt dat deze band een glorieuze toekomst tegemoet kan zien. Bezoek ze op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *