Rene Becker komt ook!

Het leven van René Becker zit vol actie en staat steevast bol van verrassingen. Deze enthousiaste Stadskanaalster pakt elke uitdaging met beide handen aan en maakt er wat van. ‘Kijk niet achterom maar spring het avontuur tegemoet’ is zijn levensmotto! Zo kon het gebeuren dat René al op jonge leeftijd zijn eigen vrijetijds kleding zaak had in de Amsterdamse Kalverstraat, iets wat je nou niet direct van een Groninger losbol verwacht.

Het leven van René bestaat uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest. Vele van zijn swingende nummers waaronder “Jij bent een wonder” en “Als een Komeet” zijn inmiddels hits in Nederland. De regionale media en radiozenders hebben René Becker in de armen gesloten. René kan zich inmiddels verheugen op een elke dag groeiend aantal fans.

Op zijn eigen website renebecker.nl en vele sociale netwerksites treffen de fans en René elkaar dagelijks. Zijn opgewekte stemgeluid en muziek galmen inmiddels uit vele speakers en zijn onbevangen en openhartige persoonlijkheid maken hem geliefd bij een breed publiek. Dit heeft hem inmiddels gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *