Promotie-Plaza

Uw facilitair partner voor promotie & evenement

Promotie-plaza is reeds vele jaren actief als facilitair partner voor de meest uiteenlopende en aansprekende promotieacties, evenementen en festivals.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en ondersteunen bij de invulling en de operationele uitvoering van uw actie, waarbij de doelstelling en het beschikbare budget altijd nauwlettend in acht genomen worden.
Vele gerenommeerde bedrijven, instellingen en bureaus maken al gebruik van onze expertise, materialen en diensten bij het realiseren van opvallende roadshows, campagnes, evenementen en beursstands, en zij ervaren iedere keer weer wat de impact van direct contact met de doelgroep teweeg brengt.
Emotie en beleving is het fundament van een geslaagde actie, aandacht trekken en vasthouden, dat is waar het om draait om uw boodschap mee te geven aan de doelgroep. Als u dit dan ook nog doet in een ongedwongen setting is de acceptatie en conversie vele malen hoger dan bij vluchtige media als radio, tv of print.
Inmiddels wordt deze actieve vorm van marketing en promotie alom erkend als een essentieel onderdeel van de optimale marketing mix, en zijn wij u graag behulpzaam bij het realiseren van uw doelstelling, of dit nu directe verkoop is, vergroten van uw naamsbekendheid of het op de markt brengen van een nieuw product of dienst, samen met u komen wij tot een effectieve invulling.
Wilt u ook nadrukkelijk zichtbaar en bereikbaar zijn voor uw doelgroep, laat ons u dan geheel vrijblijvend informeren over de onbegrensde mogelijkheden van opvallende promotie middels een roadshow, promotie campagne, evenement of festival.
Promotie-plaza is uw facilitair partner voor:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Error thrown

Cannot use string offset as an array